Tiskovna predstavitev NHZ
12/12/2018
Nogometna hiša zabave je odprla vrata
15/03/2019

Tiskovna konferenca uspela v celoti

Včeraj, 12. decembra 2018, se je v BTC City Ljubljana v Dvorani 18 odvila tiskovna konferenca z namenom predstavitve projekta Nogometna hiša zabave. Uradni del dogodka s pričetkom ob 12:12 uri je odprl član uprave BTC, mag. Damjan Kralj. Zbranim medijem in gostom je predstavil načrt investicijskih dejavnosti vezanih za Dvorano 18, v sklopu katere bo po novem delovala tudi Nogometna hiša zabave. Mag. Damjan Kralj je odločno podprl projekt Nogometna hiša zabave s katerim se je družba BTC poistovetila že ob sami predstavitvi ideje.

V nadaljevanju je stališče o podpori Nogometni hiši zabave izrazil tudi predsednik Nogometne zveze Slovenije kot krovne nogometne organizacije v Sloveniji, g. Radenko Mijatović. Izpostavil je pomen Nogometne hiše zabave za popularizacijo nogometa v Sloveniji in približevanje le-tega širšemu okolju. Kot bivši slovenski nogometni reprezentant, danes direktor Sportklub Slovenija g. Marko Simeunović, je v imenu generalnega medijskega pokrovitelja prav tako izrazil močno podporo projektu, saj meni, da gre za projekt z visoko dodano vrednostjo v športni kulturi.

Na koncu je zbrane nagovoril še idejni vodja in direktor Nogometne hiše d.o.o. g. Vedran Smiljanić, ki je zbranim predstavil osnovni koncept projekta, modro pa je zamolčal samo vsebino hiše, saj bo le-ta predstavljena ob otvoritvi. Povedal je še: ” Prihaja edinstveno središče v tem delu sveta, kjer se prepletajo šport, zabava in posel. Poleg tega bo NHZ aktivno vključena v družbo skozi sodelovanje v družbeno odgovornih projektih.”

Foto: Studio Bomba