Projekt Nogometna Hiša Zabave
06/04/2018
Nogometna Hiša Zabave KMALU v BTC City
06/08/2018

Sportklub generalni medijski partner NHZ

Veseli nas dejstvo, da so kakovost našega projekta prepoznali tudi v najboljši športni televiziji Sportklub in nas podprli kot generalni medijski partner, ki bo skrbel, da bodo naši projekti dostopni številnim gledalcem v regiji. S tem smo dali širino v sami prepoznavnosti vseh naših projektov in s tem tudi naših partnerjev ter same Nogometne hiše zabave!

Poleg tega pa je sklenitev tega sodelovanja dodatna potrditev, da ima naš projekt zares visoko tržno in poslovno vrednost, kjer je vključena močna družbeno koristna nota. Prav zato smo toliko bolj veseli sklenjenega sodelovanja s tako priznanim medijskim partnerjem, ki pokriva številne športne dogodke, in je ena vodilnih športnih televizij v tem delu sveta. Nam sodelovanje zagotavlja podporo in pojavljanje v vseh državah nekdanje skupne države, kar je v skladu z našo tržno in poslovno strategijo!

Zahvaljujemo se za izkazano zaupanje in zagotovo je to prvo v nizu poslovnih sodelovanj, ki jih bomo v naslednjih tednih sklenili!

Povezava do novice na spletni strani www.sportklub.si: http://sportklub.si/Nogomet/Nogomet-ostalo/a47420-Nogometna-hisa-zabave-projekt-novih-priloznosti.html

Vir: #nhz