PRAVILA v Nogometni Hiši Zabave

Nogometna hiša zabave je stičišče športa, zabave in posla. Da bo izkušnja zate in ostale NHZ-jevce kar se da prijetna, te prosimo, da pri igranju upoštevaš svoje zmožnosti in sledeča navodila.

Pred vstopom v Nogometno hišo zabave se registriraj in preberi ter podpiši »izjavo o odgovornosti«, s katero se zavežeš k upoštevanju naših igralnih pravil. Pred prvim igranjem in obiskom NHZ je izjavo o odgovornosti potrebno podpisati tudi na recepciji. Vsem mlajšim od 15 let morajo izjavo podpisati starši ali skrbniki, tako na spletu, kot tudi ob prvem obisku. Pravila vam lahko ob prvem obisku razložijo tudi naši strokovni sodelavci. 

Igranje v NHZ samo po sebi ni nevarno, vendar lahko kršitev pravil privede do nesreče ali celo poškodbe. Zato te prosimo, da jih upoštevaš in tako skrbiš za varnost sebe ter drugih.

Odvzem vstopnice

Ob neupoštevanju NHZ pravil je obiskovalec prvo opozorjen, v primeru nadaljnjega kršenja pa mu osebje vstopnico odvzame.

Starostne omejitve in odprtje spletnega profila

Starejši od 15 let: sam odpreš svoj profil, sam podpišeš izjavo o odgovornosti, sam vstopiš v NHZ.

Mlajši od 15 let: odpreš profil v prisotnosti starša ali skrbnika, navedeš starše ali skrbnike, ki ti morajo ob prvem vstopu na recepciji podpisati izjavo o odgovornosti; lahko sam vstopiš v NHZ

Mlajši od 8 let: starši ali skrbniki te registrirajo pod svoje ime, skupaj z njimi vstopiš v NHZ. Ko so ti starši ali skrbniki podpisali izjavo o odgovornosti, te lahko spremlja tudi odrasla oseba kot so npr. brat, teta, babica, sosed,…

Pravila obnašanja

Pred obiskom še enkrat preveri pravila in navodila.

Obvezna oprema za vstop v NHZ

Vstop v NHZ je mogoč le v primeru primerne oz. predpisane oprema (copati oz. čiste superge za dvoranski šport) in posebne zapestnice (RFID) ter lahka športna oblačila.

VEDNO!

  • Povsem izprazni žepe in odstrani nakit ter ostre predmete.
  • Za nasvet in pomoč vprašaj našega svetovalca.
  • Upoštevaj navodila NHZ sodelavcev.

NIKOLI!

  • Za ljudi z zdravstvenimi težavami ožilja in srca ne priporočamo vadbe, ki zahteva fizični napor.
  • V umetno travo na podestu stopnišča in v medetaži je vgrajen kremenčev pesek zaradi zagotavljanja požarne varnosti.
  • Ne moti drugih pri igranju.
  • Ne vnašaj hrane, alkohola ali cigaret.
  • Izprazni usta (žvečilni gumi, bonbon itd.).
  • Osebam pod vplivom alkohola ali drog vstop ni dovoljen.