Photo Booth

S Photo Booth - om se odpravite po mapi sveta. Odpravite se na počitnice kar v NHZ, domov z seboj pa odnesite neverjetne spomine v obliki slike. Na popotovanju lahko srečate tudi super zvezdnike, kot sta Messi in Ronaldo. Pri nas vam varnostniki ne morejo preprečiti, da se slikate z njima ali z ostalimi nogometnimi zvezdniki. Če pa ste za hece lahko z svojo družbo naredite zabavne fotografije, ki jih lahko s seboj odnesete kot odličen spominek.

Photo Booth in zabava

Photo Booth je sam po sebi odlična zabava. Na enem mestu je zbranih veliko ozadij med katerimi lahko izbirate. Za vsakega posameznika ali skupino je na voljo ozadje, ki vam ustreza. Poleg nogometnih super zvezdnikov, ki se nahajajo pri nas, so na voljo tudi ozadja prilagojena posebnim priložnostim, kot so:

  • Obisk stadiona tvojega najljubšega kluba
  • Zabava najboljšega prijatelj-a/ice
  • Veseli December
  • Valentinovo
  • Materinski in očetovski dan
  • Različna praznična vzdušja
  • Zabavna ozadja za popestritev tvojega vsakdana

Photo Booth in šport

Photo Booth vam ponuja enkratno doživetje. Na enem mestu se lahko slikate z nogometnimi idoli, kot so: Neymar, Mbappe, Messi, Ronaldo, itd. Svoj spomin lahko ovekovečite na sliki, ki jo prejmete v fizični obliki in na ta način imate spomin, ki lahko traja večno.

ŠPORTNI DOGODEK – Če organizirate športni dogodek je Photo Booth prav gotovo super popestritev dogodka. Navdušenje ob spoznanju možnosti, ki jih ponuja Photo Booth ne bo mogel skriti prav nihče. Popestrite svoj dogodek in dodajte še kanček več v doživetju ki ga ponujate.

Photo Booth in posel

TEAMBUILDING – Photo Booth je odlična popestritev za teambuilding. Zberite svoje sodelavce in kolege in naredite zabavne fotografije na izbranem ozadju. V ponudbi imamo ogromno različnih ozadij, kot dodatek ponudbi pa omogočamo personalizacijo ozadja v duhu podjetja.

NOVINARSKA KONFERENCA – Po uradnem delu novinarskih konferenc si privoščite zabavo s Photo Booth – om. Slikajte se na poljubnem ozadju in si ustvarite unikaten spomin na dogodek v Nogometni hiši zabave.