Tiskovna konferenca uspela v celoti
13/12/2018
Čez vikend je pri nas potekal 1. PS Gaming turnir #FIFA2019
15/04/2019

Nogometna hiša zabave je odprla vrata

Včeraj se je v Areni BTC-ja odvila novinarska konferenca in otvoritev Nogometne hiše zabave. Projekt so podprli številni partnerji in sponzorji, ki so omogočili izvedbo projekta.

 

Otvoritve sta se med drugim udeležila udeležila tudi Mag. Damjan Kralj, član uprave in direktor za trženje in marketing v BTC, ki je poudaril pomen projekta v širšem smislu, in Martin Koželj, sekretar Nogometne zveze Slovenije, ki je prav tako ena velikih podpornikov, saj bo imela Nogometna hiša zabave velik pomen pri promociji nogometa v Sloveniji preko zgodovinskega pregleda pomembnih osebnosti nogometa.

Kot pa je poudaril Vedran Smiljanić, direktor in idejni vodja Nogometne hiše zabave, dolgoročna vizija temelji predvsem na zagotavljanju pogojev za večjo gibalno učinkovitost prebivalstva s poudarkom na nogometu. Potencial prepoznavnosti nogometa želijo izkoristiti za povezovanje otrok s športom in zdravim slogom življenja. Poleg pa tega bo velik poudarek tudi poslovnemu potencialu nogometa, ki ga izkoriščajo za družbeno koristne projekte z njihovimi partnerji.

Velik del bo namenjen tudi rojstnodnevnim aktivnostim, na katerih se bo prepletala izkušnja preko nogometnih igral, VR izkušnje nogometa, otroških poligonov in animacije.

Simbolično sta trak na otvoritvi prerezala Damjan Kralj in Vedran Smiljanić, obiskovalci pa so si lahko od blizu pogledali vse prostore Nogometne hiše zabave, ki vabi vse, ki so željni gibanja, nogometa in zabave.