FUTURE ZONE

Naj vaše sanje postanejo resničnost

Današnji, moderni svet skozi tehnološko tranzicijo v zadnjih letih doživlja neverjetno ekspanzijo na področju sodobnih tehnologij. Na različnih strokovnih področjih se vse bolj  uporablja sodobna tehnologija, ki omogoča nepredstavljive možnosti, ki so pred leti bile samo sanje, oziroma so bile sestavni del najboljših filmov.

NHZ FUTURE ZONE

Predstavlja prostor, kjer našim obiskovalcem omogočamo nepredstavljivo doživetje skozi najsodobnejše tehnologije na področju virtualne resničnosti. Si predstavljate, da ste na prepolnem stadionu vam najljubšega kluba in vse to lahko zabeležite s fotografijo in celo kratkim video zapisom. NHZ FUTURE ZONE vsem obiskovalcem omogoča potovanje po svetovnem nogometnem zemljevidu. In to še ni vse, v Nogometni hiši zabave se lahko fotografirate s svojim idolom… Messi, C. Ronaldo, Neymar, Pogba, Mbappe, Kane, Pjanić, Džeko, Modrić, Mandžukić, Iličić, ter mnoge druge svetovne nogometne zvezde so zdaj doma v Nogometni hiši zabave.

 

No, seveda FUTURE ZONE ponuja še edinstveno doživetje skozi igranje virtualnega nogometa, ki ga želimo približati tudi otrokom z omejenimi gibalnimi sposobnostmi, saj se le-ti zaradi lastnih omejitev z njim ne morejo srečati v vsakdanjem življenju.

Zagotovo pa bo velika pridobitev znotraj FUTURE ZONE velik snemalni studio, ki bo ponujal vrhunske možnosti za različne produkcijske projekte.