FAIR PLAY ROOM

Spoznaj fair play načela

Nogometna hiša zabave ima znotraj opredeljenega dela za nalogo tudi izobraževati mlade o pomenu poštenega odnosa do dela, življenja, ljudi in seveda športa. Prav zato smo oblikovali prostor z imenom FAIR PLAY ROOM, katerega osnovni namen je približati to načelo mladim.

V tem prostoru otroci skozi različne tematske igre in predstavitve spoznavajo pomembnost Fair Playa v nogometu in življenju na splošno. NHZ, kot promotor »Poštene igre« zagovarja le to in skozi igro, ki je najbližja otrokom, želimo naše mlade obiskovalce spodbuditi k poštenemu razmišljanju.

FAIR PLAY ROOM bo sestavni del vsakega NHZ rojstnodnevnega paketa, ki imajo za cilj spodbujanja izobraževanja, igre in zabave, kar je za otroke ob primernih tematskih vsebinah zagotovo najpomembnejši element vsakega njihovega doživetja.

10 ZLATIH PRAVIL FAIR PLAYJA

FIFA-inih 10 zlatih pravil za nogomet zajema vsa športna, moralna in etična načela, za katerimi stoji svetovna nogometna organizacija (FIFA) in za katera se bomo borili tudi v prihodnosti, ne glede na vse interese, ki bi se utegnili pojaviti v naši igri.