DRUŽINSKE NEDELJE v NHZ
10/12/2019
NHZ Esports Zimska LIGA 2020
21/01/2020

DOBRODELNI TEDEN V NOGOMETNI HIŠI ZABAVE

Ob poslušanju o številnih žalostnih zgodbah smo se tudi v Nogometni hiši odločili, da v najbolj prazničnem, družinsko obarvanem in lepih trenutkov polnem mesecu pomagamo takim, ki tega meseca in večkrat žal celega leta pred njim, ne doživljajo tako kot bi si ga želeli. Družin v stiski je vedno več, mnogo je ljudi, ki živijo pod pragom revščine, zato smo želeli pomagati tudi sami.

Zato smo s Teqball turnirjem nogometnih zvezd v mesecu decembru otvorili 1. dobrodelni TEQ, kjer smo skupaj z ZPM Ljubljana Moste Polje in našimi zvestimi sponzorji poskrbeli za pravo božično praznovanje družin, ki si tega same sicer ne morejo privoščiti. Gostili smo slovenske prvoligaške nogometne igralce, ki so se preizkusili v novem športu pri nas. Izvedli smo dva mini turnirja v kategorijah mladincev in v članski kategoriji, kjer sta prvo mesto osvojila igralca NK Bravo, kapetan Luka Žinko in Jurij Španja. Na samem članskem turnirju so nastopali še kapetan NK Triglav, Luka Majcen, barve zmajev pa je branil Oliver Kregar. Za premierno predstavitev Teqball mize in Teqball športa so tako zbrali več kot dovolj kakovostnih igralcev, ki so bili nad igro več kot navdušeni.

Decembersko dogajanje smo popestrili tudi z družinskimi nedeljami in z ogledom nogometnega spektakla El Classico.

Kako smo zbirali sredstva

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje smo se nato v soboto 15.12. družili z osmimi socialno ogroženimi družinami. Z rogljički, kavo in mlekom smo otvorili družinsko olimpijado. Tekmovanje je bilo sestavljeno iz petih iger. Začeli smo v muzeju kjer, je bil cilj, da vsaka družina v čim krajšem času odgovori na tri vprašanja. Sledil je poligon sestavljen iz nogometnega biljarda in minigolfa, preizkusili pa so se še v radarju in virtualni resničnosti. V velikem finalu so se družine pomerile v nogometnem bowlingu. Na koncu je zmagala najštevilčnejša družina, vse udeležence pa smo presenetili z nagradami naših pokroviteljev.

Dobrodelni teden smo končali s predbožičnim bazarjem, kjer smo imeli dobrodelno stojnico z izdelki naših pokroviteljev in kjer so naši obiskovalci prispevali svoj delež k lepšemu Božiču socialno ogroženih družin.

Hvala vsem in vsakemu posebej! Hvala iz srca.

Nogometna Hiša Zabave

Pokrovitelji dobrodelnega turnirja:
BTC City, Decathlon Slovenija, Lidl Slovenija, Ljubljanske Mlekarne, Alpsko mleko, Telekom Slovenija, Peugeot Avtohiša Vič, illy Slovenija, Red Bull, Pečjak Slovenija